A Nagy család

2007-ben elértük életünk egyik célját, saját kertes házba költözhettünk. Még nincs készen, de mi már boldogan birtokba vettük. Az építkezés után lassan visszazökken az életünk a normális kerékvágásba.
Azóta gyarapodtunk 4 macskával, 2 kutyával, szépítjük a kertünket és rengeteg sok ötletünk, tervünk van a jövőt illetően. Milu és NaP ír itt a hétköznapjaikról.

Creative Commons Licenc

Állatkáink: (Katt!)




PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

Mi (fotók)

Építkezésünk 2007

haz_kicsi.jpg

emblema_170.jpg

.
Időjárás előrejelzés

Szmogtérkép Bp.

.
Budapest szmogtérképe

Felhőkép

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • Milu75: Szia Mócika, A felszín alatt tudod, mindig vannak problémák. És az a nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük. Nálunk látszólag tényleg hasonló volt az érdeklődés, de ez önmagában nagyon kevés! Az élettől egészen mást akarunk és másért teszünk! ... (2016.02.11. 09:38) Közlemény
  • Mócika: Milu!!!!!!!!! Nem akarok hinni a szememnek! :(Nálatok összeillőbb párt keresve sem találni.Annyira közös volt bennetek az érdeklődés minden iránt, hogy el sem tudom képzelni mi oka lehet a szétválásnak!Meg vagyok döbbenve és nagyon-nagyon sajnálom ... (2015.05.01. 16:32) Közlemény
  • Krisztinca: :-( (2015.04.21. 21:28) Közlemény
  • Katalin Farkas: Kedves Nagy család! Egyszerűen imádlak olvasni benneteket,hihetetlenül aranyos a két kutya a kert pedig gyönyörűséges. Üdvözlettel: Kati (2014.05.19. 22:49) Virágos
  • Ákos macska: Én úgy szoktam az ilyen kisebb virágokat közelről fotózni, hogy mögé teszem a kezemet,(vagy egy kartont)és akkor nem a háttérre fog fókuszálni! :) ( Persze csak ha az élességre értetted hogy a legnehezebb lefotózni) :) (2014.03.12. 15:00) Hétköznap
  • Mócika: Szia Milu és Peti. Nagyon örülök, hogy Ti is megtapasztalhattátok ezt a két kis csodát!Mi szeptember hetedikén voltunk Abonyban a macskaklubbal.Ott találkoztunk és ismerkedtünk egymással és a tigriskékkel. Nekem még a kezembe adták és odabújt a nya... (2014.03.12. 14:59) Sibir és Ussuri
  • NaP: Szia Gezaneni33! Persze, azóta is rendben működik a két szikkasztó! Mindkettő kb. 1 köbméter és kb. 210 nm a tetőről folyik beléjük a víz (fele-fele arányban). (2014.03.12. 14:51) Kész a szikkasztó!
  • Utolsó 20

Látogatók...

Éppen most...

Térképen...

free counters

Eső, eső, eső...

2008.07.24. 22:38 Milu75

A mai hangulatomat az időhöz hasonlítanám. Eső volt dögivel, viszont délután pár percre még a nap is kisütött. Ez az állapot azomban nem tartott sokáig. A sötét felhők csak gyülekeztek és megint csak esett, esett, esett...
Najó, ennyire nem vészes a helyzet, de megint csak ügyetlen voltam, fáj mindenem így estére és azt nem értem, miért érzem magam baromi fáradtnak, mikor majdnem délig aludtam? (Reggel ugyan felkeltem, de cicókák és kutyázás, na meg zuhanyzás után visszafeküdtem...)

Reggel igyekeztem az utamat a sufni felé venni és megcsodálni Foltos kicsi családját. Nagyon jó anyuka! Általában Peti jár ki etetni, és mondja a híreket. Folti már kibújik a dobozból enni, de amint nagy visítozást hall a dobozból, ugrik is vissza és szopiztatja a kölköket.
Reggeli képek:
Az 5 gyönyörűség:

 

 

 

 

 

 

 

 



Foltika a doboz előtt:

 

 

 

 

 

 

 

 



Aprónép a dobozban:

 

 

 

 

 

 

 

 



Egy kis kupac cica:

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Persze délben is voltam kint náluk, akkor igyekeztem videokat készíteni.
Mocorognak a manók:


Foltika jön és beugrik:

És Foltos dorombolva szopiztat - Pöttömöknek hangja sincs! :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent a házban talán semmi különös nem történt. Lola és Ábel egy kis bírkózással kezdték a napot, amit Zeusz felügyelt a nappali közepén fekve:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Majd mire délben visszatértem az ébrenlevők közé, Ők aludtak el.
Persze, hogy a cicamínón:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Na de nem volt gond, mert a kutyók, jó szokásukhoz híven ekkor ébredtek. Pont ki tudtunk menni a kertbe egy kis fűben hempergőzésre:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


Olyan szép idő volt, hogy még Folti is megmutatta magát és felmerészkedett a teraszig. Na nem sokáig, csak míg összeszaglászták egymást a kutyókkal és már sietett is vissza a kölykökhöz:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hirtelen jött esőnek köszönhetően hamar visszaszorultunk a házba. Mindenki keresett magának egy nyugalmas zugot és elhelyezkedett:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 




Én először a számítógépnél ültem, aztán a TV-zős fotelt céloztam meg. Itt ugyan már voltak páran, de hamar megoldottuk a helyzetet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vili és Zeusz nem alhattak olyan mélyen. Hiszen, mikor elindultam a fotel felé, már pattantak is és áthelyezkedtek a székembe:

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Egyszer csak Peti közeledett, de nem egyedül ám! Ábel ült a vállán. Hogy hogyan került oda, nem tudom, de tündériek voltak. Itt épp valami nagyon érdekes mehetett a TV-ben, mert mind a ketten odanéztek:

 

 

 

 

 

 

 

 



Ez a mutatvány a többieknek is meglepetés volt. Lola és Vilmos riadtan figyelték a cicamínó tetejéről, hogy Ábel esik le hamarabb, vagy Peti háta lesz összekarmolva, de nagyon.
Egyik sem történt: Ábelke szépen lemászott a fotel támlájára...

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prémium képünk a dísznapraforgónk, amit sajnos Én is csak képről láthatok...
Jönnek rajta a bimbók, így lesz még szép virágzás az idén!

 

 

 

 

 

 

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: kutya macska süti eső kiscica lola kert ábel zeusz foltos masni napraforgó vili cicamínó

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyek.blog.hu/api/trackback/id/tr37584344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása