A Nagy család

2007-ben elértük életünk egyik célját, saját kertes házba költözhettünk. Még nincs készen, de mi már boldogan birtokba vettük. Az építkezés után lassan visszazökken az életünk a normális kerékvágásba.
Azóta gyarapodtunk 4 macskával, 2 kutyával, szépítjük a kertünket és rengeteg sok ötletünk, tervünk van a jövőt illetően. Milu és NaP ír itt a hétköznapjaikról.

Creative Commons Licenc

Állatkáink: (Katt!)
PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

Mi (fotók)

Építkezésünk 2007

haz_kicsi.jpg

emblema_170.jpg

.
Időjárás előrejelzés

Szmogtérkép Bp.

.
Budapest szmogtérképe

Felhőkép

Naptár

július 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Utolsó kommentek

  • Milu75: Szia Mócika, A felszín alatt tudod, mindig vannak problémák. És az a nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük. Nálunk látszólag tényleg hasonló volt az érdeklődés, de ez önmagában nagyon kevés! Az élettől egészen mást akarunk és másért teszünk! ... (2016.02.11. 09:38) Közlemény
  • Mócika: Milu!!!!!!!!! Nem akarok hinni a szememnek! :(Nálatok összeillőbb párt keresve sem találni.Annyira közös volt bennetek az érdeklődés minden iránt, hogy el sem tudom képzelni mi oka lehet a szétválásnak!Meg vagyok döbbenve és nagyon-nagyon sajnálom ... (2015.05.01. 16:32) Közlemény
  • Krisztinca: :-( (2015.04.21. 21:28) Közlemény
  • Katalin Farkas: Kedves Nagy család! Egyszerűen imádlak olvasni benneteket,hihetetlenül aranyos a két kutya a kert pedig gyönyörűséges. Üdvözlettel: Kati (2014.05.19. 22:49) Virágos
  • Ákos macska: Én úgy szoktam az ilyen kisebb virágokat közelről fotózni, hogy mögé teszem a kezemet,(vagy egy kartont)és akkor nem a háttérre fog fókuszálni! :) ( Persze csak ha az élességre értetted hogy a legnehezebb lefotózni) :) (2014.03.12. 15:00) Hétköznap
  • Mócika: Szia Milu és Peti. Nagyon örülök, hogy Ti is megtapasztalhattátok ezt a két kis csodát!Mi szeptember hetedikén voltunk Abonyban a macskaklubbal.Ott találkoztunk és ismerkedtünk egymással és a tigriskékkel. Nekem még a kezembe adták és odabújt a nya... (2014.03.12. 14:59) Sibir és Ussuri
  • NaP: Szia Gezaneni33! Persze, azóta is rendben működik a két szikkasztó! Mindkettő kb. 1 köbméter és kb. 210 nm a tetőről folyik beléjük a víz (fele-fele arányban). (2014.03.12. 14:51) Kész a szikkasztó!
  • Utolsó 20

Látogatók...

Éppen most...

Térképen...

free counters

Esküvőn

2011.09.10. 20:02 Milu75

Szombat:

Esküvőre és az utána következő ültetett, svédasztalos vacsorára voltunk ma hivatalosak. :) Régen látott barátaink kötötték össze hivatalosan is az életüket.

Már a helyszín is csodálatos volt. Egy vidéki kúria kertjében volt a ceremónia, majd az egyik épületben a vacsora. Ám előtte, még érkezéskor a vendégvárás: Sok-sok kis szendvics kikészítve egy asztalra, plusz több féle üditő és bor közül válogathattunk. Ez őszintén mondom, nagyon jól jött, mert a diétánk miatt addig nemigen ettünk. A nap további részében persze a diéta felfüggesztésre került. ;)
Szóval vendégvárás: A menyasszony és a vőlegény fogadott Minket a bejáratnál és megmutatott mindent. Találkoztunk rég nem látott barátainkkal... Üdvözléskor, azt hiszem nem volt olyan ember, aki nem jegyezte volna meg, hogy milyen régen láttak Minket. Hát igen... Eléggé betervezettek a hétvégéink, de azért igyekszünk néha eljutni hozzájuk is. :)
Majd beszélgettünk, ettünk, ittunk és egészen hamar elérkezett az idő. Közösen átsétáltunk a ceremónia helyszínére: Egy kis tavacska partjára, 2 hatalmas fűzfa mellé. Az ifjú pár a fűzfa alá. ;)
Igazán szép volt minden! 10 kis koszorúslány szórta a rózsaszirmokat az úton, megható zene szólt, szépséges környezetben sétált az ifjú pár az anyakönyvvezető elé. Vers és ének következett, majd a fogadalmak, gyűrű, csók... :) És megmondom őszintén mind a ketten meghatódtunk. Nem csak azért, mert szép volt a ceremónia: A menyasszony nagyon jó barátunk és bár a vőlegényt másodjára láttuk, mégis nagyon szimpatikus. Olyan érzés Rájuk nézni, hogy Őket egymásnak teremtették. Nem szoktam ilyen magasztos érzéseket leírni, de most annyira igaznak érzem. ;)

A ceremónia után jöhetett a gratuláció, a pezsgőzés és a fotózás: sok-sok csoportkép készült, kisebb, nagyobb, össznépi és külön a társaságoknak. :) 
Visszasétáltunk a vacsora helyszínére, ahol szintén meglepődtünk. A meghívón az szerepelt, hogy svédasztalos fogadás lesz. Ehhez képest egy szépen feldíszített terembe csöppentünk asztalokkal és ültetési renddel. Utólag megnéztem ám a meghívót és csak Mi értettünk valamit félre...
A lényeg, hogy volt 2 féle leves, amit pincérek hoztak ki. Majd tényleg svédasztal volt, de nem akármilyen. Gyakorlatilag csak annyi volt a különbség egy amolyan lagzitól, hogy itt nem tálakon szerepelt az étek. Ha jól emlékszem volt pörkölt, 3 féle sült hús, 4 féle köret, saláta, gyümölcsök, sajtok, hidegtálak, felsorolni is nehéz... :)
Közben persze igazi lagzi hangulat, csevegés, beszélgetés... Majd vacsora után Petivel kimentünk egy kicsit sétálni, körbe néztünk a kúrián, na meg "ledolgoztunk" valamit a finomságokból. Jól esett felállni. :)
Mikor visszajöttünk, megint csak beszélgettünk, jól elvoltunk. A Mi társaságunk közösen vett ajándékát adtuk át, majd már a torta következett. 3+1 emeletes, marcipán bevonatú tortát gurítottak a pincérek középre. Nem csak szép, de finom is volt! :)

Az egész fogadás tehát nem volt olyan hajnalig bulizós, de Én nem is bánom. Sok kisgyerek jött, akikkel amúgy is haza kellett menni... Mi is indultunk: elköszöntünk Mindenkitől, még egyszer sok boldogságot kívántunk a párnak és hazajöttünk. Még útravalót is kaptunk, azaz másnapra ebédet és sütiket. ;)

Nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk! Hogy Veletek tölthettük közös életetek egyik legjelentősebb napját. Írtunk ugyan a vendég könyvbe, de még most sem tudom megfogalmazni, mennyire jól éreztem Magam és leírni sem tudom azt a sok szépet és jót, amit Nektek kívánunk! :) 

Képek:
Vendégvárás...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fincsi szendvicsek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 A ceremónia helyszín:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Indulásra készen: A kislányok szórták a rózsaszirmokat :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indulás! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fűzfák alatt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fogadalom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az ifjú pár:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pezsgőt Mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulációk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsik közben...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fűzfák mögötti kis tó: És a kacsák...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Fotózkodás:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vacsora helyszín:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svédasztal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Séta a kúria kertjében:
Recepció...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Út...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sok kis tavacska van a kertben...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több kis rét is van...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Öreg tölgy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Száz éves hárs:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vissza az ünnepléshez: Ajándék átadás :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Torta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy évvel ezelőtt...>>

szerintünk: (5/5)
Véleményetek a bejegyzésről...: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: barátok esküvő kacsa torta vacsora péter tölgy kriszta ceremónia hárs kúria

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyek.blog.hu/api/trackback/id/tr283219167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.