A Nagy család

2007-ben elértük életünk egyik célját, saját kertes házba költözhettünk. Még nincs készen, de mi már boldogan birtokba vettük. Az építkezés után lassan visszazökken az életünk a normális kerékvágásba.
Azóta gyarapodtunk 4 macskával, 2 kutyával, szépítjük a kertünket és rengeteg sok ötletünk, tervünk van a jövőt illetően. Milu és NaP ír itt a hétköznapjaikról.

Creative Commons Licenc

Állatkáink: (Katt!)




PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

Mi (fotók)

Építkezésünk 2007

haz_kicsi.jpg

emblema_170.jpg

.
Időjárás előrejelzés

Szmogtérkép Bp.

.
Budapest szmogtérképe

Felhőkép

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • Milu75: Szia Mócika, A felszín alatt tudod, mindig vannak problémák. És az a nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük. Nálunk látszólag tényleg hasonló volt az érdeklődés, de ez önmagában nagyon kevés! Az élettől egészen mást akarunk és másért teszünk! ... (2016.02.11. 09:38) Közlemény
  • Mócika: Milu!!!!!!!!! Nem akarok hinni a szememnek! :(Nálatok összeillőbb párt keresve sem találni.Annyira közös volt bennetek az érdeklődés minden iránt, hogy el sem tudom képzelni mi oka lehet a szétválásnak!Meg vagyok döbbenve és nagyon-nagyon sajnálom ... (2015.05.01. 16:32) Közlemény
  • Krisztinca: :-( (2015.04.21. 21:28) Közlemény
  • Katalin Farkas: Kedves Nagy család! Egyszerűen imádlak olvasni benneteket,hihetetlenül aranyos a két kutya a kert pedig gyönyörűséges. Üdvözlettel: Kati (2014.05.19. 22:49) Virágos
  • Ákos macska: Én úgy szoktam az ilyen kisebb virágokat közelről fotózni, hogy mögé teszem a kezemet,(vagy egy kartont)és akkor nem a háttérre fog fókuszálni! :) ( Persze csak ha az élességre értetted hogy a legnehezebb lefotózni) :) (2014.03.12. 15:00) Hétköznap
  • Mócika: Szia Milu és Peti. Nagyon örülök, hogy Ti is megtapasztalhattátok ezt a két kis csodát!Mi szeptember hetedikén voltunk Abonyban a macskaklubbal.Ott találkoztunk és ismerkedtünk egymással és a tigriskékkel. Nekem még a kezembe adták és odabújt a nya... (2014.03.12. 14:59) Sibir és Ussuri
  • NaP: Szia Gezaneni33! Persze, azóta is rendben működik a két szikkasztó! Mindkettő kb. 1 köbméter és kb. 210 nm a tetőről folyik beléjük a víz (fele-fele arányban). (2014.03.12. 14:51) Kész a szikkasztó!
  • Utolsó 20

Látogatók...

Éppen most...

Térképen...

free counters

Kisautó

2009.10.26. 22:27 Milu75

A Mi autónk! :) 6 éve van már velünk és szolgál minket. Igazán nagyon jó autónak gondolom. A célnak megfelel és nem is drága a fenntartása. Nem hinném, hogy sokat megyünk vele, csak minden nap a városba és vissza, na meg néha-néha a rokonokhoz vagy kirándulni, ilyenek... Ám egyszer még Horvátországba is elmentünk. :) 
És hogy miért írom most mindezt? Tegnap ez az édes kisautó átlépte a megtett 100.000. km-t. :) Fura most az órára nézni és látni elöl a nullákat. Egyesek azt mondják, hogy ilyenkor jönnek majd a gondok, a hibák, a cserék, stb... Én most azt érzem, mintha újjászületett volna a Mi kisautónk. Neve is van ám! Palláciusz (ugyan nem tudom, jól írom-e). Talán hülyeség még az autónak is nevet adni és sokan azt mondják, nem szabad, de Mi ilyenek vagyunk. Anno egy percig nem volt kérdéses, hogy életünk első autójához mennyire fogunk ragaszkodni és ennek legelső jeleként nevet adunk neki. A Palláciuszt Peti találta ki, illetve egy rég olvasott könyvből szedte. Nekem meg egészen tetszett, szóval így történt... :D

És hogy a mai napról is essen szó: Pont ma reggel az Üllői úton történt. Én vezettem és még az volt a szerencsénk, hogy egy kikanyarodás után voltunk, lassan mentünk. Mondjuk amúgy sem száguldozunk. Na szóval haladunk, gurulunk, erre az egyik kis utcából egy azt hiszem ugyanolyan kiasutó kanyarodott elénk. A szembe lévő sávba szeretett volna besorolni és csak jobbra nézett, mielőtt a gázra lépett volna. Hogy balra miért nem??? Egy ennyire forgalmas úton...!!! Hirtelen kellett döntenem és Én a féket választottam. Akkorát azért sikerült fékeznem, hogy a kabátok lecsúsztak a hátsó ülésről és ami a lényeg, hogy sikeresen megálltam a másik kocsi előtt. Érdekes módon Ő is megállt, kicsit talán leblokkolt, nem tudom... Aztán sűrű elnézések közepette visszatolatott az utcába. Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha Én a kikerülés mellett döntök, Ő pedig nem áll meg és kezd visszatolatni... :( Na meg nagyon félek a hirtelen fékezéstől, illetve az annak következményeként hátulról belénk rohanó autótól. Hála az égnek, még nem volt ilyenünk, de nem is szeretnénk!!! Ma sem volt mögöttünk senki azt hiszem... Vagy ha mégis, Ő is lassan jött és még résen is volt. :) 
Az eset után igen gyorsan dobogott a szívem, és elmormogtam pár "húúú"-t, aztán hamar megnyugodtam. :) Talán ilyeneken is át kell esni, hogy több tapasztalatunk legyen!? Valaki meg figyelhet fentről, hogy az eset mindig jól végződjön! :) 

A nap további része teljesen átlagosan, szokványosan telt. Dolgozunk, majd hazajöttünk. Peti ugyan egy kicsit később a túlórák miatt. És szegénykém nincs is valami jól. Fáj a torka és látszik is rajta, hogy valami nincs rendben. Ivott este finom, forró italt, aztán hamar bebugyolálta magát a hálóban és elaludt. Remélem semmi komoly!

Mára ennyi. Manócskákról képeket hoztam:
Cicuk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Szerelmesen...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Kutyuk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Tombolósan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Prémium: Egy igazi pillanat kép! Masnika a levegőben... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egy évvel ezelőtt...>>

szerintünk: (5/5)
Véleményetek a bejegyzésről...: (4,8/5)

1 komment

Címkék: kutya forgalom betegség autó macska süti lola vezetés ábel zeusz masni vili palla

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyek.blog.hu/api/trackback/id/tr991477565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milu, csodálom a finom modorodat, én nem húúú-t mormoltam volna el, hanem 3 perces dudaszó után hangosan elküldtem volna a jó k... b... a............................-ba üvöltve.
süti beállítások módosítása