A Nagy család

2007-ben elértük életünk egyik célját, saját kertes házba költözhettünk. Még nincs készen, de mi már boldogan birtokba vettük. Az építkezés után lassan visszazökken az életünk a normális kerékvágásba.
Azóta gyarapodtunk 4 macskával, 2 kutyával, szépítjük a kertünket és rengeteg sok ötletünk, tervünk van a jövőt illetően. Milu és NaP ír itt a hétköznapjaikról.

Creative Commons Licenc

Állatkáink: (Katt!)




PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Cat tickers

PitaPata Cat tickers

Mi (fotók)

Építkezésünk 2007

haz_kicsi.jpg

emblema_170.jpg

.
Időjárás előrejelzés

Szmogtérkép Bp.

.
Budapest szmogtérképe

Felhőkép

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • Milu75: Szia Mócika, A felszín alatt tudod, mindig vannak problémák. És az a nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük. Nálunk látszólag tényleg hasonló volt az érdeklődés, de ez önmagában nagyon kevés! Az élettől egészen mást akarunk és másért teszünk! ... (2016.02.11. 09:38) Közlemény
  • Mócika: Milu!!!!!!!!! Nem akarok hinni a szememnek! :(Nálatok összeillőbb párt keresve sem találni.Annyira közös volt bennetek az érdeklődés minden iránt, hogy el sem tudom képzelni mi oka lehet a szétválásnak!Meg vagyok döbbenve és nagyon-nagyon sajnálom ... (2015.05.01. 16:32) Közlemény
  • Krisztinca: :-( (2015.04.21. 21:28) Közlemény
  • Katalin Farkas: Kedves Nagy család! Egyszerűen imádlak olvasni benneteket,hihetetlenül aranyos a két kutya a kert pedig gyönyörűséges. Üdvözlettel: Kati (2014.05.19. 22:49) Virágos
  • Ákos macska: Én úgy szoktam az ilyen kisebb virágokat közelről fotózni, hogy mögé teszem a kezemet,(vagy egy kartont)és akkor nem a háttérre fog fókuszálni! :) ( Persze csak ha az élességre értetted hogy a legnehezebb lefotózni) :) (2014.03.12. 15:00) Hétköznap
  • Mócika: Szia Milu és Peti. Nagyon örülök, hogy Ti is megtapasztalhattátok ezt a két kis csodát!Mi szeptember hetedikén voltunk Abonyban a macskaklubbal.Ott találkoztunk és ismerkedtünk egymással és a tigriskékkel. Nekem még a kezembe adták és odabújt a nya... (2014.03.12. 14:59) Sibir és Ussuri
  • NaP: Szia Gezaneni33! Persze, azóta is rendben működik a két szikkasztó! Mindkettő kb. 1 köbméter és kb. 210 nm a tetőről folyik beléjük a víz (fele-fele arányban). (2014.03.12. 14:51) Kész a szikkasztó!
  • Utolsó 20

Látogatók...

Éppen most...

Térképen...

free counters

Új macskáink

2008.02.12. 14:30 NaP

Miután Manka is meghalt, Zeusz nagyon magányos lett. Hosszú ideig keresgélte, hivogatta őt.
Hajnalonként négykor, fél ötkor jött, és elkezde az ágyat, vagy rosszabb esetben a lábujjam kapirgálni, mert unatkozott és játszani szeretett volna. Korábban Simonnal és Mankával száguldozott a házban.
Nem jó ez így. Társ kell Zeusznak.
Február elején nehéz kismacskát találni, mert télen kevesen születnek.
Pénzért adott fajtamacska lenne, de ilyet nem szeretnénk.
Végül találtunk egy hirdetést, amelyben négy kölyökmacskát is meghírdettek! Megbeszéltük az asszonnyal, hogy két kismacskát magunkhoz veszünk. Így a kismacskák sem lesznek egyedül, és Zeusz is játszópajtásokat talál bennük.
Másnap reggel nyolcra már Kőbányán voltunk egy vérbeli kőbányás utcában.
Sajnos későn érkeztünk, a négy kicsiből már csak egyet tudtunk elvinni, a többit korábban elvitték. Mint megtudtuk, az anyamacskának nincs gazdája, csak szülni húzódott be egy gyárudvarba. Rövid tanakodás után úgy döntöttünk, hogy az anyamacskát, és kölykét is magunkhoz vesszük!

Íme Molly, az anyuka:

 


















Igazán tehetséges macska, hogy ha télen az utcán négy egészséges kölyköt tudott kihordani, megelleni és nevelni!
Az állatorvos megállapította, hogy kb. két éves lehet.
Kapott bolhairtót és féreghajtót.

A kölyökmacska kandúr, és mi a Vili nevet adtuk neki.























Nagyon pici volt még, kb. öt hetes, amikor elhoztuk, még csetlett-botlott. De már egész szép sprinteket fut, rendszerint hirtelen irányváltásokkal.
Ő is kapott bolhaírtót és féreghajtót.

Zeusz nagyon érdeklődik a két új jövevény iránt, de Molly nagyon félti Vilit. Néhányszor csúnyán össze is kapott vele, és mivel mi Zeuszt féltjük nagyon, ezért Mollyt kiraktuk egy időre a házból.

Az alábbi kép bár nem illusztráció, de sajnos nem jellemző:




















Molly mindettől függetlenül nagyon hálás, bújik, vágyik a simogatásra és legfőképp nagyon-nagyon-nagyon sokat eszik.

Reméljük, hogy rendeződik a helyzet, és a macskák összeszoknak.

Szólj hozzá!

Címkék: macska zeusz molly vili

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyek.blog.hu/api/trackback/id/tr53336309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása